Tyske Specialiteter

Deutschland
Specialiteter I Tyskland er :  

Curry würst

Er en tysk specialitet. Retten indeholder Pölse, karry samt ketchup. Spises ofte med Pomme frites til. Kan anbefales at nydes med en kold tysk öl. (+18 år )

Schnitzel


Schnitzel er en anden läkker tysk ret. Jeg vil nästen påstå at denne ret er at finde i alle tyske samt östriske byer. Personligt kan jeg rigtigt godt lide denne ret. Anbefales at spise med citron, pommefrites og mayonaise.



Saurkraut
Saurkraut er den sidste tyske klasikker som meget varmt kan anbefales. Surkål, som er lagret. Denne ret er perfekt i fx. Hotdog, til forret, pizza mm.

 

mmm.. Her et billede af karry wurst

Kommentarer
Postat av: Frida

Gut Simon! Man bekommt Lust, die Sachen auszuprobieren. Gut auch, dass du eigene Erfahrung hast. Viele Grüsse, Frida

2010-03-12 @ 16:25:58
Postat av: Frida

Jetzt fehlen nur die Zusammenfassungen (auf Deutsch) von den anderen zwei Ländern. Die Grenze, um Bier in den Restaurants zu trinken, ist in Deutschland 16. /Frida

2010-04-09 @ 14:52:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0